Tegnap megtörtént a nagy bejelentés!
Tulajdonképpen két ünnepet ültünk egy helyett, mert eredetileg Nyulka szülinapja lett volna... Méghozzá a KEREK 30-as (dátum szerint MA van). Szóval a köszöntés után közöltük, hogy akkor nekünk is lenne egy kis meglepi és nemző őseimnek és nagymamámnak is kiosztottuk az előre odakészített kis zoknikat. Na volt is nagy öröm meg dínomdánom - hangozna egy rézfánfütyülős népmesében... :-)
Nagymamám mondta is rögtön, hogy nagyon vágyott a hírre, mert már mindenkinek van dédunokája csak neki nincsen :-D Anyukám el is pityeredett kicsit, mint ahogy később anyósom és sógornőm is, mikor a városba érve velük is közöltük a jóhírt. Töredelmesen be is vallottuk nekik bűneinket, apró hazugságainkat amivel Doki megerősítéséig kénytelen voltunk élni.
Jahh hogy ki ne hagyjam, előkerült egy fémtokos bazi szivar is, fokozván az ünnepi hangulatot. Persze szigorúan az udvaron, távol az Ünnepelttől. ;-)

Boldog Szülinapot Nyulikám!


Update: Tudom ilyet nem szabad leírni, de mindig is kíváncsi voltam milyen lehet ágyba vinni egy "harmincast", szaaaal most abbafejezem az írást... ;-)

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.