Kedves Rokonok, Barátok, Szurkoló közönség!


A szavazást lezárom... Most! ;-)

Tudatom mindenkivel, hogy a mai ultrahang képek egyértelmű tanulsága szerint KISLÁNYUNK lesz. Aki lányra szavazott az most döngetheti mellkasát, hogy Ő előre megmondta, a többiek meg ne búsuljanak, később még lehet igazuk! :)))
Tanulságos volt a várakozás időszaka. Kiderült pl. hogy mit is ér a "gyűrűs" módszer, meg az összes többi megérzésre, kajálási szokásra, pocakcsúcsosodásra és egyebekre vonatkozó halálbiztos jóslás.
Pejparipa pimpilit....!  :-D
Szóval lányos apuka leszek! Azt hallottam, hogy az nekem azért is jó, mert a lányok kiskorukban szinte szerelmesek az apjukba, szal tutira lesz egy őszinte szerelmem. :-) Lehet irigykedni!
A fiús apuka barátoknak üzenem, hogy nincs kegyelem, a lányom tabutéma azokban a mondatokban, amiben a randi szó, vagy a testi kontaktus 18+ -os verziói szintén megtalálhatóak! Természetesen ez nem vonatkozik a nagyon gazdag apukákra. Az ő fiaiknál a randi részt megbeszélhetjük... ;-)

Nos hamarosan akkor indulhat a vásárlás, végre legalább azt tudjuk milyen színeket kell előnyben részesítenünk és milyeneket hanyagolni. Meg aztán legalább a fiú neveken nem kell gondolkodni, csupán egy vésztartalékot tartunk meg. Bár erre sem lesz szükség, mert az ultrahangon nagyon egyértelművé tette, hogy kislány. :-D Utána hasra is vágta magát és onnantól mindkét kezével takarta az arcát.
Nagyon helyes lányom, így is fülembe cseng egy barátom sztorija, amikor belegondolt abba, hogy a lányával majd azt fogják csinálni, amit anno Ő is megpróbált minden lánnyal..... :-D

UH után beugrottunk a Tuskóba és a játékosztályon megnéztem mégeccer utoljára a tűzpiros Ferrari távirányítós autót és a menő Mathebox készletet. Azt hiszem apu mégsem fog a gyerekre fogva ilyet venni. Át is somfordáltam a királykisasszonyos-kastélyos részre és megtekintettem a műanyag dauerral (rózsaszín nyakörv upgrade) hatalmas szemekkel rámmeredő plasztikkutyusokat, az ugráló elemes plüssüniket és a természetellenesen anorexiás popsztár Barbie-kat. Gondolom lehet venni hozzájuk rózsaszín kabriót, gazdag Ken pasival és kis zacskóban fehér port és műanyag tűket is... :-O
Najó, tudom, hogy ennyire még nem kell előre szaladnom. Egyenlőre maradnak a szép színes nyál-ellenálló szövegtelen mesekönyvek, amit még apu is megért, valamint a nagy piros labda fehér pettyekkel. A biciklijét mindenesetre már kinéztem! ;-) Nagyon menő kiscsaj lesz az bizti!

Hozzászólás: Tepike 09/May 28 : 14:11
Döngetem a mellkasom.
2 dátumom van a szül(et)és időpontjára, pénteken viszem lezárt borítékban.
Vicces lenne ha az is bejönne.

Hozzászólás: glabowsky 09/May 29 : 20:59
Döngetheted a mellkasod, kivételesen bejött a jóslatod. Azért azt el kell árulni az olvasóknak, hogy míg mindenki SMS-t kapott a lányunkról, addig hozzád személyesen kimentem és a szemedbe mondtam, hogy FIÚ!
Annyira édesen-fancsalin gratulált...  :D
A születési dátumok tekintetében meg inkább hiszek Dokinak. Mégsem ül egy fekete macska a mercije hátulján... :P

Hozzászólás: rámiusz 09/May 28 : 20:13
Hihi... Titkon reménykedtem, hogy lányos apa leszel. Legalább visszakapsz valamit a sorstól. :P
ps.:
valszeg visítanék a röhögéstől, ha megvesztek mindent a kiscsaj maszatnak, oszt mégis fiú lenne...

Hozzászólás: glabowsky 09/May 28 : 21:33
Nem hiszem hogy ez megtörpénik, mert...ümm...szal elég egyértelmű volt a vizsgálat közben... :D
Mellesleg megállj csak hapsikám, visszakapod Te még ezt! Visszakapunk szerintem mindannyian a sorstól egy keveset... :DTepike is, amikor majd folyton a nyakára járok a lottószámok miatt! :P

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.