Kicsi szívem egyre gyakrabban borzolja a kedélyünket valami merész verbális merénylettel, de vannak közte nagyon édes kis szösszenetek is.

Gondoltam egy nagyot és elkezdtem feljegyezgetni őket. Most így utólag visszaolvasva lehet hogy csak akkor viccesek, amikor történnek, de azért próbáljátok hozzáképzelni a környezetet is. :-D

Például amikor ebédelés közben anyuci szerelmetes vigyorral az arcán cirógatja a békésen falatozó apróságot, aki egyszer csak kijelenti: Ne piszkájj, mejt nem szejetem....
Némi döbbent csönd után vihogásba torkollott az ebéd.

Pár nappal később már csak én röhögtem, amikor anyuci merülő telefonjára Maszatka közölte: Anya lemerültek az ejemek a tejefonodban. Ezt cseszhetjük.... Anyuci kis ideig szerintem levegőt venni is elfelejtett.

Ma pedig pizsifelhúzáskor fölé hajolva kicsit leplezni szerettem volna fáradságomat és egy hatalmas vigyort villantottam szerelmem felé. Hasonló vigyorral nyugtázta: apa ittál koffeintot!

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.