Kicsi koromra visszaemlékezve meghatározóak az akkoriban készült fényképek jelentette érzések. Sok esetben annyira kicsi voltam, hogy nem is a fényképről visszatekintő szülinapok vagy kirándulások jelentik az emléket, hanem maga a fénykép, a múlt egy szeletét megörökítő apróság. Nem emlékszem az első vagy a második születésnapomra, de tisztán emlékszem arra a képre, ami csokimaszatos magamról készült. :-)

Nemrég leugrottunk a Balatonra, ami önmagában nem is jelent nagy dolgot, Maszatkának viszont élete első Balatoni élménye, élete első vadvízi kalandja. Bőszen fényképeztem, ahogy felfedezi a locsipocsi nagytestvérét, mikor egyszer csak eszembe jutottak ezek a gondolatok. Vajon pont most készül az a kép, ami annyi év múlva is kedves emlékeket ébreszt benne? Vajon érzi majd a kép mögött a felé áradó szeretetet, a törődést, emlékszik-e majd a vidámságra, az apró mókáinkra?

Azt gondolom, hogy ha erre a pár pillanatra nem is fog emlékezni, szeretetünket mindig érezni fogja.
A többire pedig ott vannak a képek...

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.