3130 grammnyi és 54 centiméternyi báj - mondhatni gigabáj! :-D
Kik jöttöd nem sejtették úgy mondják majd, aznap esett... Egyedül szívem tudja az igazat, az Ég sírt végtelen boldogságában!

 

Hozzászólás: rámiusz 09/Oct 23 : 10:28
Hááát az első telibevigyorexes nem egy nagy művészfotó. Csupa kiégett fehér, elcseszerintett WB... Ejnyebejnye uram. Nagyon automata, nem ezt szoktuk meg Tőled. Se egy legyező, se széttépett gyöngysor, vagy katana. Glabo, te öregszel!!! :-O
Komolyan ne vegyél ám!!! Ha nem is annyira mint ti, de mi is vártuk már a kis ordítóegeret és nagy öröm és bódottág az érkezése.
Kívánunk Neki mi is szépet s jót, habosbabos tüllszonyácskákat, rózsaszín Barbie-hadsereget, nameg jobbnál jobb pasikat. Nektek meg türelmet, kitartást és sok sok nyugtatót.

Eszti & Laci

ui.:
Elnézve benneteket, Arnold Schwarzenegger örökbecsű mondata jut eszembe a Két tűz között-ből.
"A gyerek 15 másodperc öröm és 20 év idegeskedés."
Szóval kitartást.

Hozzászólás: glabowsky 09/Oct 23 : 11:26
Köszönjük szépen a drukkolást, aranyosak vagytok! :D
A jobbnál jobb pasikat kívánós mondatnál azonban elővettem azt a bizonyos katanát... :D

Hozzászólás: jozsa-gabriella 09/Oct 23 : 19:49
Hát Zolikám ehhez mást nem lehet hozzászólni mint,hogy GYÖNYÖRŰ kislányotok van.Még a Kristóf is csak annyit mondott, hogy nagyon cuki.  :DDD Mégegyszer GRATULÁLUNK, ja és alig várjuk, hogy leteljen az a 6 hét :D:D:D:D:D:D

Hozzászólás: glabowsky 09/Oct 25 : 14:21
Cuki bizony! :D Köszönjük szépen szépen, aranyosak vagytok! :)

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.