Azt hiszem most hogy terhesek vagyunk (igen, többesszámban) egy kicsit más értelmet nyert számomra a kifejezés: nehéz napok. Már nem azt a havonta bekövetkező időszakot értem ez alatt, aminek folyományaként a férfiember inkább önként bemászik egy acsarkodó pitbull mellé... Még csak nem is a globális gazdasági válságra akarok rátérni.... Egyszerűen csak tűnődöm.

S hogy mi az oka? Nos próbálok finoman fogalmazni, hogy ne kelljen az utcán aludnom ma este: az állapotos nő szervezetében tapasztalható változások mentálisan is érzékelhetõek, aminek folyományaként az állapotos szervezethez tartozó hím szervezet konkrétan agybajt kap. :-S
Najó, nem panaszkodni akarok, azt hiszem képtelenség lenne annyit veszekedni, aminek végén azt mondanánk, hogy nem érte meg az áldott állapot minden egyes perce. Csupán csak morfondírozok, mint az apai érzésekkel jelenleg barátkozó digitál-humanoid egyed, hogy mi lesz még ezután. Vajh állandó stresszben működtetett énem képes lesz-e befékezni és konfrontáció mentesen lezárni minden vitahelyzetet? El tudom egyáltalán ezt kerülni? Képes leszek-e akarni, hogy elkerüljem?
Nos nagyon remélem, mert egyáltalán nem szeretném, hogy páromban bármi is rossz érzést hagyjon. Ugyanakkor aggódok, mert kissé vulkánszerűen működök... Felrobbanok egy pillanat alatt és kiszórok magamból minden tüzeset. Utána füstölgök még egy kicsit, aztán jó ideig nyugi van, mintha mi sem törpént volna.
Najó, ennyit az eszmefuttatásokból, inkább nézzük meg a világ legjobb borotvareklámját! :-D

(Holnap ha jók lesztek megmutatom a világ legjobb sörreklámját is...)

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.