Bizonyára mint minden jóravaló férfiember, veletek is előfordult már, hogy egy-egy dekoratív hölgy után fordultatok az utcán. Akármennyire is tagadjuk, ehhez bizony nagyban hozzájárul a "csomagolás", a célszemélyen található burkolat. Egy szépen fodrozódó és a lenge szélben meg-meglibbenő csinos szoknya, vagy egy szép színes felső mosolyra késztető vad felirattal.
Nos akkor képzeljük el lelki szemeinkkel mindezt hatványozva aranyosan, és kábé hatvan centi magasságban... :-D Ó igen kérem, olyan babacuccokról van szó, hogy anyuci mellett a babát is mindenki leesett állal fogja stírölni... :-D
Tegnap Erzsike nénénktől és Andris bátyánktól kaptunk Lilike-staférungot, de olyat.... Mi szemnek szájnak ingere ahogy mondani szokás, a napra majd lehet nézni de a lányomra nem. (mert ugye az a morc puskás alak én leszek mögötte).
Nagyon nehezen választanék kedvencet a sok menő lánykaruhából, de egyet azért hadd emeljek ki közülük: Fekete top, "Born to be Wild" felirattal... :-D Überbrutál! Krisz Rudi bekaphassa, itten kérem metál megy altatónak! ;-)

Nagyon szépen köszönjük Lilike szüleinek!
 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.