Halihó mindenkinek, Maszatka vagyok!

Bocsi hogy csak most írok, de Faterom nagyon elfoglalt lett és nem ér rá feltenni még az elmúlt hónapról sem képeket. Persze velem együtt mindenki tudja, hogy ez marhaság, valójában ilyen egy lusta embert.... Naszal értitek... Volt hogy apuci a mellkasára tett azzal a felkiáltással, hogy majd Ő bealtatja kicsi lányát, de akármennyire is álmos voltam, nem tudtam beelőzni... Ha tudnék bárányokat számolni, akkor sem jutottam volna túl a harmadikon... :-)
Meg is kapja a magáét, hogy a lelkes rajongóközönséget így elhanyagolja: Hatalmas lelki terrorban részesítem nap mint nap!
Rájöttem például, hogy apuci füle egy bizonyos frekvencián ingerelve egyenes idegi összeköttetésben áll az agy pánikközpontjával. Megfelelő hangerővel és kellő kitartással esténként 3-4 óra alatt el tudom érni, hogy bekövetkezzen a teljes leolvadás. Ilyenkor apuci megsemmisülve összeroskad, sírós hangon nyavalyogva követeli vissza a boldog fogamzásgátlós időszakot.
Van azonban, hogy csendesen lehuppan és üzleti vállalkozás kezdéséről motyog... Valami olyasmit mondogat, hogy felveszi a hangomat és CD-n terjeszti, hogy megszüntethető legyen a túlnépesedés...
A legújabb kínzásom, hogy nála csakazértsem maradok el. Érdekes apa arcát tanulmányozni három-háromésfél órányi koncertem után. Amikor már a teljes megsemmisülés szélén tántorog, akkor pillanatra elhallgatok és elmosolyodok, majd egy perccel később folytatom újból.
Hát csodálkoztok, hogy tiszta zakkant szegényem...? :-D

Ui: Akkoris és csakazértis szerelem ...


Hozzászólás: Tepike 09/Dec 12 : 09:27
Drága Maszatka!

Szerintem aki ismeri a "jó édes Apádat" az tisztában volt vele, hogy a Rólad készült képek ritkán fognak napvilágra kerülni itt a honlapon. Többet kéne pőrén mutatkoznod hátha.....
A távoli jövőkép:
16 éves vagy, eljársz buliba természetesen Timi "nénivel", ahol még mindig készülnek képek a szórakozásra vágyókról, és Te minden alkalom után teszel majd magadról friss képeket ide. Apád orra alá dörgölve, hogy Te sokkal trendibb honlapot szerkesztesz, és nem is ért hozzá.

Várjuk ezt az időszakot, mert reméljük, hogy Te ebből a szempontból Édesanyádra ütöttél és nem hagysz el mindent az utolsó utáni pillanatra.

Hozzászólás: glabowsky 09/Dec 12 : 17:42
Valahogy az az érzésem, hogy 16 év múlva már nem fog Veled járogatni sehova, mert a diszkó bejáratánál mindig el akarják kobozni a járókeretedet... A "néni"-t nem is kell annyira idézőjelbe tenni ám.... :-D
Mellesleg Maszatka nem akar majd diszkózni, mint ahogy természetesen fiúzni sem akar...

Hozzászólás: nagymami 09/Dec 14 : 14:28
Szervusztok, itt a Nagymami.
Hát ami igaz, az igaz, hangerő van. De akkor is TÜNDÉR, és akkor is IMÁDOM. Múltkor megkérdezte egy ismerős, hogy tudunk-e tőle aludni. Hát ..... én igen!
Különben apuci nem véletlenül fürdeti a kistündért olyan lelkesen .... Még nem adta föl a reményt, hogy esetleg megtalálja a füle mögött, vagy a könyökhajlatban a lekapcsológombot. Hiába mondjuk neki, hogy a Kistündér így tökéletes és nem hiányzik róla semmi, de Ő még remél... Én igyekszem vigasztalni, mikor megkérdezi hogy meddig tart ez a nehéz időszak, mindig mondom, hogy nem olyan sokáig.... 18-20 év....

Hozzászólás: glabowsky 09/Dec 14 : 23:41
...nyüssz...
 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.