Szépjónapot minden kedves látogatónak, akik az elmúlt időszakban is lelkesen gyarapították a honlap nézettségét annak ellenére, hogy semmiféle új tartalom nem került fel.

Bőven van mit mesélni, hiszen utoljára egy éve jelentkeztünk. :-O
Jelentem a gyerek szépen gyarapszik, a napokban megkapta a négy hónapos oltásokat és hordozandó kicsi segge már elkerülte az 5710 grammot. Rájött, hogy keze van, tudja szaggatni a játékait, nagyokat sikongatni mikor jókedve van és persze kacagni, kacagni, kacagni....
Bizonyos szempontból már tiszta bekksztrítbojz, mert folyamatosan termeli a nyálat amit nem sajnál a külvilág számára is csodálhatóvá tenni. Vagy Ő lenne a nyolcadik utas a Boglárka c. főszereplő, aki egyenlőre sziszegésmentesen, de hasonló mennyiségű nyúlós szájterméket pakol mindenhova.
Aki élőben is nyomon követi a fejlődést, az folyton meg szokta kérdezni, hogy még mindig hisztis-e a baba. Nos határozott igennel kell válaszolnom! Baba szépségversenyen igazán lehetne nevezni Vele, egy hangnyomásversenyt viszont tutira meg is nyerne. Lazán és félvállról. Az akusztikus terrorizmus  csúcsa, az USA biológiai hadviselésének zászlóshajója lenne, csak még nem tudtunk megállapodni az ellenértékében. :-D
Viszont gyönyörű. Kifejezetten szívet melengető, ahogy szép kék szemeivel kiválaszt a tereptárgyak közül, majd egy hatalmas mosollyal nyugtázza is a választását. El lehet ilyenkor olvadni tőle.

Nahhátkérem már így is jóval többet fecsegtem, mint eredetileg akartam. Tulajdonképpen csak azt akartam leírni, hogy sajnos honlapunknak költöznie kell, és amíg az új szerveren megtelepszik, addig átmenetileg lehetnek kisebb elérési nehézségek. De ha végeztünk, akkor jön jön jön Maszatkából az új évad. ;-)

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.