Oly sokan a világon semmit nem sejthettek arról a csodáról, melyben mi részt vállalhattunk azon az esős hétfőn. Akaratlanul elgondolkodtam, majd összegyűjtöttem pár vezető hírt... és innentől már szalad is a vezérhangya az elgurult gyógyszer után... :-D


Véres eseményre figyelhettek fel az arra járók a kaposvári Kaposi Mór Oktatókórház szülészeti osztályánál a hét elején.
Forrásaink beszámolnak róla, hogy egy francia gyártmányú szürke autóval érkeztek az elkövetők. A véget nem érő adminisztráció hirtelen alakult át tettlegességé, melynek során nagy erőkkel felvonuló szakembergárda fékezte meg a kiskorú gyanúsítottat.
Információink szerint K. Boglárkát és felnőttkorú tettestársát K-né N. Évát jelenleg az intézményben tartják szigorú őrizet alatt, azonban feltételezhető, hogy így is tartják kapcsolatukat harmadik társukkal, K. Zoltánnal, aki közösség elleni izgatás okán GlaBowSky fedőnéven már ismert a hatóságok előtt.
A Kórház az esetről nem nyilatkozik, de G-né T. Klára szemtanú vallomásából kiderül, hogy aznap késett az osztályon a fürdetés.


Szenzációs bejelentéssel rukkoltak elő helyi idő szerint hétfő este a Maszatka Project fejlesztői. A kilenc hónapja beígért készülék megannyi találgatás után mégiscsak elkészült határidőre. A szűkszavú közlemény szerint a bemutatásra került termék követi a jelenleg divatos miniatürizálási hullámot. Ennek megfelelően nem haladja meg a 3130 grammot és a hossza sem több 54 centiméternél, azonban már most sejthető, hogy később lesz ennél jóval nagyobb változat is.
"Erre már most rengeteg igényt regisztráltunk" - védte ki a találgatásokat Zoltan Kiss a hazai forgalmazásért is felelős fejlesztő. - Felépítése miatt elsősorban mindenképpen az erősebbik nemet célozzuk meg, azonban úgy vélem még nagyon korai lenne elkezdeni a terjesztését.
Ezt megerősíteni látszik az a tény is, miszerint a jelenlegi verzióban még csak a Human 1.0 szoftver fut. Köztudomású, hogy a Human 1.0 igen korlátozott kommunikációs metódussal rendelkezik. Akadozó inputjához sokszor villámgyors és bőséges output tartozik, azonban hatalmas előnye a folyamatos fejleszthetősége.
A tápellátást tervezéséért egyébként az a Nyulka felelős, aki a Project indulásakor a Pete 1.0-t készítette.


Sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta a B.O.G.I szóvivője azt az értesülést, mely szerint csak vagyonos befektetőkkel lennének hajlandóak tárgyalni a későbbiekben leányvállalatuk ügyében. Azt azonban elismerte, hogy a kilenc hónappal ezelőtti tőkebeáramlás megtérülni látszik.
- Jelenleg egy körülbelül 4-6 hetes kereskedési szünet várható, aztán a mutatóink ismét magasan fognak állni, nincs ok az aggodalomra - nyilatkozta.


Közép-európai tudósítónk jelentette, hogy hétfőn nem sokkal nyolc óra után leválasztották az anyahajó hálózatáról azt a kisméretű beszivárgóegységet, amelynek feladata lesz behatolni a GlaBowSky főhadiszállására. Szakértők szerint azonban a hálózati kábel ünnepélyes átvágása nem hozza meg a feltételezett békét, évtizedeken belül várható olyan szakadár fiatal szervezetek felbukkanása, amelyre válaszul az anyaországnak nincs más lehetősége, mint bevetni a korábban békefenntartó feladatokat ellátó APA erőket.


Mintegy 6 éve már, hogy beszámolhattunk a két nagy múltú befektető ünnepélyes keretek között aláírt szerződéséről. Az optimisták szinte azonnal találgatni kezdték milyen is lesz a az új modell, erre azonban egészen az idei év elejéig várni kellett. Aki emlékszik a fejlesztés 12. hetében kiszivárgott első kémfotókra, annak nem okozott meglepetést a mai leleplezés. A kis köbcentis kedvenc közel kilenc hónapig készült és ízig-vérig női modell. A rózsaszín kis karosszériát apró gyűrődési zónák teszik rugalmassá, belül pedig meglepően tágas. A fejlesztés korai szakaszára jellemző hibák itt is fellelhetőek, néha kicsit nehezen indul és gyakran igencsak tetemes a károsanyag kibocsátása. A bemutatón résztvevő nagyközönség egyöntetű véleménye szerint azonban így is szerethető és soha le nem cserélnék.
A bejelentéssel egy időben elkészült és átadásra került a vezérképviselet márkaszervize is.

 

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.