Nem is annyira régen egy előadásomon elhangzott a jól ismert kérdés, mely szerint mennyire érek hozzá a modelljeimhez, milyen testi kontaktus történik egy fotózáson. Természetesen megvannak a sztenderd válaszaim és bele is mentem, hogy milyen szigorú elvárások és szabályok lehetnek egy ilyen fotózáson. A mosolyokon azért látni lehetett, hogy nem elégedettek a válasszal és mindenki valami mást hisz, valamit belelát.... Aztán előkerült az archívumból ez a két kép és minden szavam hamissá vált. Így jöjjön a coming out: Igen, mint látszik, bizonyos modelleknél előfordul hogy minden tiltás ellenére nem bírok magammal és simogatás lesz a vége....

(photo by csoki)

 

Ezek a képek a Kassai birtokon készültek, ahol kifejezetten tilos a lovak macerálása. Persze mindig vannak olyan barmok akik nem bírnak magukkal. És olyan édesek voltak..... Megjegyzem az a paci is nagyon édes volt, akihez anno bemásztam a Balcsi északi partján és a fűcsomó helyett engem kóstolt meg. Persze lehet hogy csak rövidlátó volt. :)

(photo by csoki)

GlaBlog

Még több cikk a GlaBlogon...

GlaBlog

Üdvözöllek ezen blog lapjain kedves olvasó. Ebben az egyvelegben megtalálható a korábbi Maszatka oldal minden cikke, a régi werkfotók és kirándulások beszámolói. Minden egyben, új köntösben. Tematikusan szűkíteni a kategóriaválasztóval tudsz. Kellemes böngészést kívánok.